Noord-Amerika specialist

Remant Cool Logistics, uw logistieke sleutel tot Noord-Amerika

Met een belangrijk volume op de Trans-Atlantische markt beschikken wij over specialisten met Noord-Amerikaanse operationele kennis. Rekening houdend met het verschil in tijdszone staan onze Transport Architecten steeds aan uw zijde om uw Reefer transporten uit te bouwen van en naar Noord-Amerika (VS en Canada). Ze beschikken over knowhow op vlak van toelaatbare gewichten, douanetransacties, reglementeringen, certificering en andere specificaties van uw cold chain transport in de regio.

“North America, yes we can!”

Interesse? Zin in een samenwerking?

Contacteer ons!

Persoonlijke service

Bij Remant Cool Logistics voorzien we één vaste contactpersoon voor elke klant, voor zowel operationele zaken, sales als customer service.

Lees meer

Knowhow van cold chain

Doorheen de jaren hebben we een sterke knowhow opgebouwd binnen de niche van geconditioneerd transport. Wij zijn uw specialist voor door-to-door Reefer transport inzake best practices naar behandeling, verzending en opvolging van deze ‘perishables’.

Lees meer

Focus op EDI

Wij zetten in op digitale links met onze partners voor de uitwisseling van gegevens en een snelle en accurate opvolging van uw transport.

Lees meer