Case study 2018: Door-to-door leveringen (DDP) van bevroren wafels

    Cold chain transport van bevroren goederen is onze specialiteit.

    Voor onze vaste klant en partner Avieta verzorgen we een exclusieve door-to-door logistiek van hun bevroren wafelassortiment. Aangezien het om een volledig nieuwe afzetmarkt ging, hielpen we hen bij de opstart van het project en bij het bekomen van de nodige certificaten en importlicenties.

    We verzorgen niet alleen het transport van de diepvriescontainers via de snelste en meest  betrouwbare toegangswegen naar de haven van bestemming, we coördineren ook de ganse administratieve en logistieke keten op de eindbestemming. We nemen het hele proces, van inklaring tot fysieke uitlevering naar de eindklant, voor onze rekening. Onze kennis van de plaatselijke regel- en wetgeving inzake onder andere douane en gewichtsbeperkingen is hierbij een grote troef.

    Remant Cool Logistics is een betrouwbare partner voor onze transporten naar de USA.

    “Bij Avieta zijn we bijzonder tevreden over het partnerschap dat we de afgelopen jaren hebben opgebouwd met Remant Cool Logistics. Dit bedrijf is een betrouwbare partner voor onze transporten naar de Verenigde Staten. Er staat altijd een competent, flexibel en attent team paraat. Onze zakelijke relatie is gebaseerd op vertrouwen en oog voor detail. Remant Cool Logistics is snel geëvolueerd en gegroeid, maar heeft altijd de nodige middelen geïnvesteerd om haar ambities waar te maken en een dienstverlening van onberispelijke kwaliteit te garanderen.” aldus Franck Roseau, Managing Director bij Avieta nv.