Reefer LCL / Groepage

  De beste service aan scherpe tarieven

  Als alternatief voor luchtvracht bieden wij gegroepeerde temperatuur gecontroleerde zeevrachtdienst aan: LCL Reefer (less than container load). Onze nieuwe groupage service voor gekoelde en bevroren producten, verbindt Europa met internationale bestemmingen.

  Een temperatuurgevoelige lading die te klein is om een container te vullen, wordt gekoeld gegroepeerd met andere compatibele goederen voor dezelfde bestemming. Zo kunnen we uw kleinere hoeveelheden via zeevracht vervoeren.

   

  Ons netwerk als garantie voor een optimale service

  Remant Cool Logistics is lid en één van de voortrekkers van WCA Perishables, ’s werelds grootste netwerk van onafhankelijke expediteurs gespecialiseerd in de behandeling, het transport, de distributie en de opslag van geconditioneerde goederen.

  Samen met vier partners, elk met hun eigen specifieke expertise, brengen we nieuwe bestemmingen voor LCL Reefer oplossingen op de markt als alternatief voor luchtvracht.

  Meer informatie over het WCA Perishables netwerk. 

   

  In deze regio’s hebben we sterke lokale partners

  We kunnen voor u LCL Reefer transporten aanbieden naar bestemmingen in de USA, de Dominicaanse Republiek, Korea en Japan.

  Onze expertise

  Geconditioneerde luchtvracht

  Voor goederen met een beperkte houdbaarheid, die zo snel mogelijk op hun bestemming moeten zijn, voorzien wij geconditioneerde luchtvrachten.

  Lees meer

  Wij vliegen uw goederen in business class

  Value-added services

  Remant Cool Logistics ondersteunt het verschepen van reefer containers en biedt een gamma aan value-added services.

  Lees meer

  Veel meer dan het boeken van uw reefer containers