Achter de schermen van Remant

Nieuwsberichten

05.10.22
Cool Logistics - Nieuws
Remant Cool Logistics kiest voor de binnenvaart als belangrijk onderdeel van onze multimodale oplossingen voor het transport van reefers.
Lees meer
26.05.21
Cool Logistics - Nieuws
Het team van Remant Cool Logistics zal de klanten voortaan bedienen vanuit onze locaties in België, Nederland én Florida. De uitvalbasis in Florida heeft een strategische ligging nabij Port Everglades en Miami. Vanuit Centraal en Zuid-Amerika is Florida tevens de toegangspoort tot de USA.
Lees meer
19.11.20
Cool Logistics - Nieuws
Remant Cool Logistics neemt de coördinatie op zich om reefercontainers met een importlading te hergebruiken voor export. Om te vermijden dat reefercontainers leeg vervoerd worden over de weg, werd een optimalisatie gevonden door containers na levering meteen te hergebruiken en vervoeren via binnenvaart.
Lees meer
24.06.19
Cool Logistics - Nieuws
Remant Cool Logistics haalde voor de derde keer op rij de WCA Perishables Best Partner Award binnen op de World Specialty Logistics Fair die dit jaar doorging in Barcelona. Jaarlijks verzamelen op deze exclusieve conferentie alle specialisten inzake logistieke dienstverlening van perishables wereldwijd.
Lees meer
14.11.18
Cool Logistics - Nieuws
Elk jaar gaat VOKA op zoek naar de Plato-deelnemer die het meeste engagement toont binnen het Plato-traject, hét lerend netwerk van VOKA voor, door en met ondernemers. Dit jaar werd Peter Van den Broeck genomineerd voor de selectie van 2018.
Lees meer
31.10.18
Cool Logistics - Nieuws
Tijdens de Cool Logistics Global Conference 2018 presenteerden partners Agristo en Crop's de case “Reefer containers per binnenvaart in België” van Remant Cool Logistics en plaatsten zij op die manier het concept van hergebruik in de schijnwerpers.
Lees meer
03.10.18
Cool Logistics - Nieuws
Remant Cool Logistics sleept voor het tweede jaar op rij de "Best Partner Award" in de wacht op de World Specialty Logistics Fair van WCA Perishables, die dit jaar doorging in Bangkok, Thailand.
Lees meer
15.05.18
Cool Logistics - Nieuws
Remant Cool Logistics kreeg de kans om onze vertrouwde partner Agristo uit te nodigen voor een bezoek aan containerschip Bougainville van CMA CGM.
Lees meer
28.03.18
Cool Logistics - Evenementen
Remant Cool Logistics neemt sinds 2016 deel aan de Allround Flandrien Cup.
Lees meer
Aan het laden