Wereldwijd gekoeld voedingstransport

  Our cup of Cool

  Diepgevroren, verse of gekoelde voeding

  We regelen nationale en internationale transporten van voeding van a tot z. Dit kan gaan om verse, gekoelde of bevroren producten.

  Onze Transport Architecten bieden u logistieke oplossingen op maat van uw producten en supply chain. Dit kan van haven tot haven of van deur tot deur. We zoeken naar multimodale transportoplossingen om het traject optimaal te laten verlopen. Dit doen we aandacht voor de kosten én de impact op het klimaat. Zo kan bijvoorbeeld binnenvaart een deel van het traject uitmaken.

  Kwaliteitsbewaking van uw lading

  We monitoren het transport zodat uw producten in de beste omstandigheden vervoerd worden en de kwaliteit en houdbaarheid altijd gegarandeerd worden. Dit doen we onder meer door de temperatuur, vochtigheid en luchtcirculatie van de zending nauwgezet op te volgen. Zo beschermen we uw producten doorheen de supply chain.

  Remant Cool Logistics is een trots lid en een van de pioniers van WCA Perishables, ‘s werelds toonaangevende netwerk van onafhankelijke expediteurs gespecialiseerd in de behandeling, het transport, de distributie en de opslag van verse en temperatuurgevoelige goederen wereldwijd.

  Samen met vier andere partners – elk met hun eigen expertisegebied – nemen wij het voortouw bij het creëren van nieuwe bestemmingen voor LCL Reefer / Groepage-oplossingen als alternatief voor luchtvracht.

  Meer informatie over het WCA Perishables netwerk. 

   

  Logistiek maatwerk voor uw voeding?

  Contacteer ons

  Onze expertise

  Geconditioneerde luchtvracht

  Voor goederen met een beperkte houdbaarheid, die zo snel mogelijk op hun bestemming moeten zijn, voorzien wij geconditioneerde luchtvrachten.

  Lees meer

  Wij vliegen uw goederen in business class

  Reefer LCL / Groepage

  Als alternatief voor luchtvracht bieden wij LCL Reefer oplossingen aan voor uw geconditioneerde goederen.

  Lees meer

  De beste service aan scherpe tarieven

  Value-added services

  Remant Cool Logistics ondersteunt het verschepen van reefer containers en biedt een gamma aan value-added services.

  Lees meer

  Veel meer dan het boeken van uw reefer containers