Wereldwijde geconditioneerde transporten: diepgevroren, vers, gekoeld

Our cup of Cool

Remant Cool Logistics is uw one-stop shop waar een toegewijd team van reeferspecialisten klaar staat om u te ondersteunen.

Wij bieden expertise en knowhow in elk onderdeel van uw cold chain, van zeevracht tot een volledige door-to-door service aangepast aan uw wensen en die van uw klanten.

U kunt bij Remant Cool Logistics terecht voor:

  • geconditioneerde voedingstransporten 
  • temperatuurgeregelde goederen 

Voeding

We regelen nationale en internationale transporten van voeding van a tot z. Dit kan gaan om verse, gekoelde of bevroren producten.

Onze Transport Architecten bieden u logistieke oplossingen op maat van uw producten en supply chain aan. Dit kan van haven tot haven of van deur tot deur. Om het traject optimaal te laten verlopen, met oog voor de kosten én de milieu-impact, zoeken we naar multimodale oplossingen. Zo kan bijvoorbeeld binnenvaart een deel van het traject uitmaken.

We monitoren het transport zodat uw producten in de beste omstandigheden vervoerd worden en de kwaliteit te allen tijde gegarandeerd wordt.

Geconditioneerde goederen

Voor heel wat kwetsbare goederen is het van belang dat ze bij het transport niet  blootgesteld worden aan temperatuurschommelingen. Dit om de kwaliteit of functionaliteit te behouden.

Als uw producten bederfbaar zijn of een temperatuurgecontroleerde verzending en opslag vereisen, bieden we transportoplossingen op maat aan. Onze Transport Architecten zorgen dat uw geconditioneerde goederen in optimale omstandigheden van deur-tot-deur geleverd worden.

Medische materialen 

De wereldwijde behoefte aan medische materialen en farmaceutische producten is groter dan ooit. Wij staan klaar om uw medische producten te verzenden. Onze Transport Architecten zullen u de beste oplossingen voor uw supply chain bieden.

Hoe kunnen we u helpen?

Contacteer ons

Onze expertise

Geconditioneerde luchtvracht

Voor goederen met een beperkte houdbaarheid, die zo snel mogelijk op hun bestemming moeten zijn, voorzien wij geconditioneerde luchtvrachten.

Lees meer

Wij vliegen uw goederen in business class

Reefer LCL / Groepage

Als alternatief voor luchtvracht bieden wij LCL Reefer oplossingen aan voor uw geconditioneerde goederen.

Lees meer

Eersteklas service aan economische prijzen

Value-added services

Remant Cool Logistics ondersteunt het verschepen van Reefer containers met een gamma aan value-added services.

Lees meer

Meer dan enkel het boeken van uw Reefer containers