Noord-Amerika specialist

  Remant Cool Logistics, uw logistieke sleutel tot Noord-Amerika

  North America, yes we can!

  Remant Cool Logistics heeft een aanzienlijk volume op de Trans-Atlantische markt met een team van reeferexperts in België en de USA. Dankzij onze collega’s ter plaatse is het tijdsverschil tussen België en de USA niet langer een vertragende factor.

  Remant Cool Logistics staat steeds klaar om u te helpen bij de ontwikkeling van uw Reefer logistiek van en naar Noord-Amerika (de VS en Canada). We beschikken over knowhow op vlak van toelaatbare gewichten, douanetransacties, reglementeringen, certificering en andere specificaties van uw cold chain transport in de regio.

  Remant Cool Logistics in de USA

  Remant Cool Logistics heeft met de uitvalbasis in Florida een strategische ligging nabij Port Everglades en Miami. Vanuit Centraal en Zuid Amerika is Florida tevens de toegangspoort tot de USA. Het team in Florida heeft een betrouwbaar netwerk en communiceert vlot met lokale contacten bij rederijen, transporteurs …

  Ons US kantoor:

  Remant Cool Logistics LLC
  10 Fairway Drive, (office 301), Deerfield Beach, FL. USA 33441

  T +1 713 503 1579  – sales.rclusa@remant.us

  Interesse? Zin in een samenwerking?

  Contacteer ons!

  Persoonlijke service

  Bij Remant Cool Logistics voorzien we één vaste contactpersoon voor elke klant, voor zowel operationele zaken, sales als customer service.

  Lees meer

  Knowhow van cold chain

  Doorheen de jaren hebben we een sterke knowhow opgebouwd binnen de niche van geconditioneerd transport. Wij zijn uw specialist voor door-to-door Reefer transport inzake best practices naar behandeling, verzending en opvolging van deze ‘perishables’.

  Lees meer

  Focus op EDI

  Wij zetten in op digitale links met onze partners voor de uitwisseling van gegevens en een snelle en accurate opvolging van uw transport.

  Lees meer