Nieuws

    Remant Cool Logistics host Procurement and Sales Summit

    Een blik op de toekomst van procurement and sales

    Remant Cool Logistics was een van de organisatoren achter de eerste Procurement and Sales Summit,  op 25 april 2024. Het evenement trok  60 deelnemers en bleek een groot succes te zijn.

    Het event had als doel waardevolle inzichten te bieden van branche-experts op het gebied van verkoop en inkoop. De focus lag op het leggen van verbindingen tussen professionals uit verschillende industrieën en het verdiepen van het begrip van actuele thema’s zoals kunstmatige intelligentie, duurzaamheid en digitalisering in de supply chain.

    Sprekers en interactieve breakout-sessies

    Gedurende de dag konden deelnemers verschillende sessies over belangrijke trends binnen de industrie bijwonen. Onderwerpen varieerden van kunstmatige intelligentie (AI) en de integratie van Environmental, Social, and Governance (ESG) criteria tot discussies over vrouwelijk leiderschap, digitalisering in de supply chain en cyberbeveiliging.

    Naast deze informatieve sessies werden interactieve breakout-sessies gehouden, zoals een levendige ‘Procurement vs. Sales Battle’ die deelnemers uitdaagde en betrok. Tussen de sessies door werden konden deelnemers netwerken met vakgenoten en sprekers, ervaringen delen en potentiële samenwerkingsverbanden konden verkennen.

    Een succesvol initiatief dankzij tal van partners

    Monika Matusiak, Procurement Manager en Dimitri Dielman, Sales Manager bij Remant Cool Logistics, waren een van de vele sprekers die verschillende industrieën vertegenwoordigden.

    Belangrijke leerpunten van de top waren onder meer de eye-opening AI-sessie, die de uitgebreide mogelijkheden ervan liet zien.

    De eerste Procurement and Sales Summit was een initiatief dat werd mogelijk gemaakt dankzij een samenwerking tussen o.a. Port of Antwerp-Bruges, Alken-Maes, InQuest en Supply Chain Masters.

    Het succes van de eerste Procurement and Sales Summit onderstreept de toewijding van Remant Cool Logistics om de dialoog binnen de industrie te bevorderen, kennis te delen en innovatie binnen de supply chain sector te stimuleren.

    Nieuwsberichten

    Meer informatie nodig?

    Contacteer ons