Nieuws

Bezoek containerschip CMA CGM Bougainville

 

Op dinsdag 15 mei 2018 kreeg het Remant Cool Logistics team de kans om onze vertrouwde partner Agristo uit te nodigen voor een bezoek aan containerschip Bougainville van CMA CGM. Aankomst van het schip in de haven van Zeebrugge stond gepland in de vroege ochtend en omstreeks 11:00 uur zetten we voet aan dek.

Gregory Pes en Philippe Kegels van CMA CGM Antwerp informeerden ons dat de Bougainville maar liefst 1.254 Reefer plugs aan boord had. Deze zeereus met bijna 18.000 containers op het dek maakte een grote indruk op onze gasten. Het was de eerste keer dat zij een schip bezochten van deze omvang (398 m lang, 54 m breed). Daarnaast kregen we de uitzonderlijke kans van de stuurman om een rondleiding te mogen ervaren doorheen alle uithoeken van het schip: van operatiekamer, kombuis en installaties tot de impressionante machinekamer.

We sloten af met een aangename lunch in de haven van Zeebrugge waar we onze ervaringen deelden en dieper ingingen op onze rol als Reefer expediteur in samenwerking met CMA CGM.

Onze gasten gaven aan een unieke ervaring achter de rug te hebben en hierdoor ook betere inzichten verworven te hebben over onze rol als expediteur en onze uitdaging als hun Transport Architect.

Nieuwsberichten

Meer informatie nodig?

Contacteer ons